XJR-Club Russia > Общение

Що твориться на Україні? Змова заходу?

<< < (393/408) > >>

silwer:

--- Цитата: inostranez от 27 Февраля 2020, 20:09:16 ---Язык вроде на наш смахивает, но непонятно нихрена  ???

--- Конец цитаты ---

EviL_LaugH:

--- Цитата: Zloy от 26 Февраля 2020, 23:45:53 ---А от з східний сусід, щось не дуже намагається порозумітися.)))

--- Конец цитаты ---
Чому схiдний? Пiвнiчний!)

Один мiй друг украïнець мене казав, що росiïська мова є примітивний пiвнiчний діалект української :) жартував чи нi - я не зрозумив, але морда була дуже серйозна)))

Барсук:

--- Цитата: Zloy от 26 Февраля 2020, 13:44:02 ---
Та знаеш не голодаємо. Зза парєбріка регулярні постачання.

--- Конец цитаты ---
Это как же надо себя не уважать...

Тихон:

--- Цитата: Zloy от 25 Февраля 2020, 20:00:19 ---Шалом православні. Що тут у вас? Всих хохлів вже перемогли? Я вас зустрічаю з паляницею. А ви все їдете та їдете до Києва. Так щось не видно нікого.

--- Конец цитаты ---
. Детский сад какой то! Кого ты там под Киевом встречаешь? Мы со своим то дерьмом разобраться не можем. Придется лет 50-100 потерпеть!

Zloy:

--- Цитата: Тихон от 28 Февраля 2020, 19:17:53 ---
--- Цитата: Zloy от 25 Февраля 2020, 20:00:19 ---Шалом православні. Що тут у вас? Всих хохлів вже перемогли? Я вас зустрічаю з паляницею. А ви все їдете та їдете до Києва. Так щось не видно нікого.

--- Конец цитаты ---
. Детский сад какой то! Кого ты там под Киевом встречаешь? Мы со своим то дерьмом разобраться не можем. Придется лет 50-100 потерпеть!

--- Конец цитаты ---
Так ваші ж царьки кричали, що за два дні танки будуть ваші у Києві. Не фартануло, не срослось.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии