XJR-Club Russia > Общение
Що твориться на Україні? Змова заходу?
silwer:
--- Цитата: inostranez от 27 Февраля 2020, 20:09:16 ---Язык вроде на наш смахивает, но непонятно нихрена ???
--- Конец цитаты ---
EviL_LaugH:
--- Цитата: Zloy от 26 Февраля 2020, 23:45:53 ---А от з східний сусід, щось не дуже намагається порозумітися.)))
--- Конец цитаты ---
Чому схiдний? Пiвнiчний!)
Один мiй друг украïнець мене казав, що росiïська мова є примітивний пiвнiчний діалект української :) жартував чи нi - я не зрозумив, але морда була дуже серйозна)))
Барсук:
--- Цитата: Zloy от 26 Февраля 2020, 13:44:02 ---
Та знаеш не голодаємо. Зза парєбріка регулярні постачання.
--- Конец цитаты ---
Это как же надо себя не уважать...
Тихон:
--- Цитата: Zloy от 25 Февраля 2020, 20:00:19 ---Шалом православні. Що тут у вас? Всих хохлів вже перемогли? Я вас зустрічаю з паляницею. А ви все їдете та їдете до Києва. Так щось не видно нікого.
--- Конец цитаты ---
. Детский сад какой то! Кого ты там под Киевом встречаешь? Мы со своим то дерьмом разобраться не можем. Придется лет 50-100 потерпеть!
Zloy:
--- Цитата: Тихон от 28 Февраля 2020, 19:17:53 ---
--- Цитата: Zloy от 25 Февраля 2020, 20:00:19 ---Шалом православні. Що тут у вас? Всих хохлів вже перемогли? Я вас зустрічаю з паляницею. А ви все їдете та їдете до Києва. Так щось не видно нікого.
--- Конец цитаты ---
. Детский сад какой то! Кого ты там под Киевом встречаешь? Мы со своим то дерьмом разобраться не можем. Придется лет 50-100 потерпеть!
--- Конец цитаты ---
Так ваші ж царьки кричали, що за два дні танки будуть ваші у Києві. Не фартануло, не срослось.
Навигация
Перейти к полной версии